TEAMCOACHING

Onbewust hanteren we in het dagelijks leven al vaak de principes van oplossingsgericht werken. Toch hebben we de neiging om problemen die zich voordoen met ingewikkelde analyses aan te pakken. En dat terwijl de basis van succes vaak zit in kleine, voor de hand liggen oplossingen. Er wordt nogal eens geroepen dat je moet weten wat een team tegenhoudt om het in beweging te krijgen. Dit is denken vanuit het probleem, en Fortico gelooft dat dit anders moet én kan. Ieder team wil van nature in beweging blijven, prettig samenwerken en zinvol en goed werk doen. Fortico benadert teamcoaching daarom vanuit de methode oplossingsgericht werken. Zo helpt Fortico teams die tijdelijk in de knel zitten of die met meer plezier en efficiëntie samen meer resultaat willen halen.

Maar ook wanneer je als team efficiënter wilt leren vergaderen, beter wilt leren communiceren (met andere teams) of wanneer jullie binnenkort een reorganisatie of juist grote groei door gaan maken, is oplossingsgerichte teamcoaching van Fortico ideaal. De professionals van Fortico kijken onder meer naar de communicatiestijlen, de verschillende rollen en de teamdynamica.

 

Gebruik maken van elkaars kwaliteiten

In teams zijn daarnaast verschillende individuele kwaliteiten aanwezig. Teamcoaching van Fortico is erop gericht om deze kwaliteiten te verhelderen en te bundelen. Als team krijg je inzicht in de kwaliteiten, zodat je deze gezamenlijk effectief kunt inzetten en jullie verandering in gang kunnen zetten. Je leert dus om gebruik te maken van elkaars kwaliteiten en krachten, met een efficiëntere werkwijze en een prettigere samenwerking als gevolg. Ook leren jullie om samen haalbare doelen te stellen en hier stapsgewijs aan te werken. Fortico geeft richting, ondersteunt en stuurt waar nodig bij.

Erkend Opleidingsinstituut

 

Fortico biedt naast coaching opleidingen en trainingen in Oplossingsgericht Denken en Werken. Fortico is erkend door het CRKBO. Deze registratie voor post initieel Onderwijs heeft dit ook tot gevolg dat onze opleidingen vrijgesteld zijn van BTW.

Effectief en evidence based

 

Er valt uit veel verschillende vormen van coaching te kiezen. Fortico biedt oplossingsgerichte coaching. Het is een wetenschappelijk bewezen methode die, met een korte doorlooptijd, duurzamere resultaten geeft in tegenstelling tot andere methoden.

CONTACT INFO

M.H. Tromplaan 25

7513 AB Enschede

+316 55 76 69 56

contact@fortico.nl

VOLG ONS

© Fortico.nl. All Rights Reserved