Studie of carrière

Heb je al verschillende studies geprobeerd, maar weet je nog steeds niet goed wat je wilt? Of ben je al een aantal jaar aan het werk, maar wil je je carrière een andere richting geven? Door onze oplossingsgerichte manier van coachen kan Fortico je helpen om uit te zoeken wat het beste bij je past én hoe je dit kunt bereiken.

Je hoeft bij ons niet allerlei testen af te nemen of vragenlijsten in te vullen: door in persoonlijke gesprekken de juiste, prikkelende vragen te stellen laten wij jou zélf tot inzichten komen. En - net zo belangrijk – we helpen jou om je dromen om te zetten naar praktische en haalbare doelen. Met een coach van Fortico aan de zijlijn worden jouw ambities haalbaar!

Erkend Opleidingsinstituut

 

Fortico biedt naast coaching opleidingen en trainingen in Oplossingsgericht Denken en Werken. Fortico is erkend door het CRKBO. Deze registratie voor post initieel Onderwijs heeft dit ook tot gevolg dat onze opleidingen vrijgesteld zijn van BTW.

Effectief en evidence based

 

Er valt uit veel verschillende vormen van coaching te kiezen. Fortico biedt oplossingsgerichte coaching. Het is een wetenschappelijk bewezen methode die, met een korte doorlooptijd, duurzamere resultaten geeft in tegenstelling tot andere methoden.

CONTACT INFO

M.H. Tromplaan 25

7513 AB Enschede

+316 55 76 69 56

contact@fortico.nl

VOLG ONS

© Fortico.nl. All Rights Reserved