Relatiecoaching

Zijn jullie erg verschillend en willen jullie steeds vaker verschillende dingen in het leven? Of zijn er veel dingen gebeurd, waardoor jullie samen niet meer goed door één deur kunnen? Dan is oplossingsgerichte coaching voor jou en je partner een goede keuze. Jullie kunnen samen bij de coaches van Fortico terecht voor relatiecoaching.

In de gesprekken zal jullie coach jullie helpen om weer dichter bij elkaar te komen. Jullie worden gestimuleerd om aan jezelf en aan jullie relatie te gaan werken, om jullie weer open te stellen voor elkaar en om beter te communiceren.

Erkend Opleidingsinstituut

 

Fortico biedt naast coaching opleidingen en trainingen in Oplossingsgericht Denken en Werken. Fortico is erkend door het CRKBO. Deze registratie voor post initieel Onderwijs heeft dit ook tot gevolg dat onze opleidingen vrijgesteld zijn van BTW.

Effectief en evidence based

 

Er valt uit veel verschillende vormen van coaching te kiezen. Fortico biedt oplossingsgerichte coaching. Het is een wetenschappelijk bewezen methode die, met een korte doorlooptijd, duurzamere resultaten geeft in tegenstelling tot andere methoden.

CONTACT INFO

M.H. Tromplaan 25

7513 AB Enschede

+316 55 76 69 56

contact@fortico.nl

VOLG ONS

© Fortico.nl. All Rights Reserved