Privacy Statement Fortico v.o.f.

versie 1-10-2018

Bezoeken website Fortico

Op onze website worden minimale bezoekgegevens bijgehouden (alleen door google analytics) zoals de door een websitebezoeker meest gevraagde pagina's. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren.

Wij verzamelen geen data en delen geen enkele informatie met derden.

 

Delen persoonsgegevens

De gegevens die wij van klanten/cursisten beheren worden niet met derden gedeeld, tenzij vooraf met u overeengekomen. Fortico biedt voor een groot aantal trainingen de mogelijkheid om accreditatiepunten aan te vragen. Fortico dient dan wel uw persoonsgegevens aan de relevante accreditatiepunten verstrekkende organisatie te verstrekken (op uw verzoek zien wij hier natuurlijk vanaf, maar u zal dan geen accreditatiepunten ontvangen)  Indien wij door overheidsdiensten verplicht worden om uw gegevens te verstrekken, denk hierbij aan bijvoorbeeld de belastingdienst en recherge, zullen wij hieraan onze medewerking verlenen.

Fortico zal nimmer persoonsgegevens delen met een commercieel oogmerk.

 

Naam en contactgegevens

Wij gebruiken uw naam, functiegegevens en contactgegevens, zoals adres, telefoonnummer en e-mailadres, om met u te communiceren over de uitvoering van de overeengekomen dienstverlening en de levering van producten.

 

Betaalgegevens

Wij gebruiken uw betaalgegevens, zoals bankrekeningnummer en creditcardgegevens, voor het verwerken van betalingen (voor zover dit van toepassing is in het kader van de met u gesloten overeenkomst).

 

Inzage/wijziging/vernietiging persoonsgegevens

Verder zullen wij altijd gehoor geven aan uw verzoek tot inzage/wijziging/vernietiging van de persoonsgegevens die wij van u hebben ontvangen.

 

Bescherming persoonsgegevens:

Bij Fortico maken we gebruik van actuele beveiligingsprogramma’s om gevoelige informatie af te schermen. Ons informatiebeheer is volledig digitaal ingericht.

CONTACT INFO

M.H. Tromplaan 25

7513 AB Enschede

+316 55 76 69 56

contact@fortico.nl

VOLG ONS

© Fortico.nl. All Rights Reserved