Positief leren denken

Zie jij vaak beren op de weg? Is jouw glas altijd halfvol en zie je het vaak somber in?

Negatieve gedachten en gevoelens hebben een beperkend effect op je denken. Angst, stress en woede emoties zijn die het creatieve en oplossingsgerichte deel van je hersenen afsluiten.

De coaches van Fortico helpen je om de knop om te zetten van negatief en probleemgericht naar positief en oplossingsgericht denken en doen. Dat is waardevol: mensen die positief denken zijn gelukkiger, gezonder en hebben minder last van stress. Bovendien ben je ontvankelijker voor kansen, nieuwe mogelijkheden en oplossingen. Dit is waardevol voor je privéleven, maar ook voor je werk en relaties met de mensen die dicht bij jou staan.

Erkend Opleidingsinstituut

 

Fortico biedt naast coaching opleidingen en trainingen in Oplossingsgericht Denken en Werken. Fortico is erkend door het CRKBO. Deze registratie voor post initieel Onderwijs heeft dit ook tot gevolg dat onze opleidingen vrijgesteld zijn van BTW.

Effectief en evidence based

 

Er valt uit veel verschillende vormen van coaching te kiezen. Fortico biedt oplossingsgerichte coaching. Het is een wetenschappelijk bewezen methode die, met een korte doorlooptijd, duurzamere resultaten geeft in tegenstelling tot andere methoden.

CONTACT INFO

M.H. Tromplaan 25

7513 AB Enschede

+316 55 76 69 56

contact@fortico.nl

VOLG ONS

© Fortico.nl. All Rights Reserved