Persoonlijke ontwikkeling voor professionals

Wij gaan uit van je krachten en talenten en gaan daar, samen met jou, mee aan de slag. In onze resultaatgerichte coaching krijg jij jouw doelen en ambities helder. Het uiteindelijke resultaat: je besteedt minder tijd aan energievreters en geeft extra aandacht aan zaken die jou energie geven. Kortom, je leert met meer motivatie en effectiever met je tijd omgaan. In het coachingstraject komen de volgende onderwerpen zeker aan bod:

 

Persoonlijke professionaliteit

Hoe krijg je mensen efficiënt en gemotiveerd aan het werk? Wat motiveert mensen wat werkt die motivatie tegen? Hoe kun je conflicten uit de weg gaan of zonder grote consequenties oplossen? In de coaching leer jij nieuwe leidinggevende vaardigheden en ontdek je wat jouw leidinggevende stijl is.

Talentontwikkeling

Je bent aangenomen om bepaalde werkzaamheden te verrichten, maar wellicht zijn er andere taken die eigenlijk beter bij je talenten passen. Hoe zorg je ervoor dat je die taken kunt uitvoeren, zodat je jezelf kunt ontwikkelen? Je ontdekt niet alleen wat jouw talenten zijn, maar leert ook hoe je ze binnen jouw organisatie kunt inzetten.

 

Persoonlijke kracht

Natuurlijk wil je goed presteren, maar je privéleven is ook belangrijk. Het lijkt onmogelijk, maar het is wel degelijk haalbaar om stressvrije productiviteit te bereiken. Door overzicht te houden, je workflow te controleren en je werktijd zo productief mogelijk te besteden. Je leert het met de coaches van Fortico.

Erkend Opleidingsinstituut

 

Fortico biedt naast coaching opleidingen en trainingen in Oplossingsgericht Denken en Werken. Fortico is erkend door het CRKBO. Deze registratie voor post initieel Onderwijs heeft dit ook tot gevolg dat onze opleidingen vrijgesteld zijn van BTW.

Effectief en evidence based

 

Er valt uit veel verschillende vormen van coaching te kiezen. Fortico biedt oplossingsgerichte coaching. Het is een wetenschappelijk bewezen methode die, met een korte doorlooptijd, duurzamere resultaten geeft in tegenstelling tot andere methoden.

CONTACT INFO

M.H. Tromplaan 25

7513 AB Enschede

+316 55 76 69 56

contact@fortico.nl

VOLG ONS

© Fortico.nl. All Rights Reserved