Omgaan met stress

Een beetje stress is goed: het helpt je om alert en geconcentreerd te kunnen werken. Maar, wordt de stress je teveel - bijvoorbeeld door een te hoge werkdruk of door spanning op het werk of in je privésfeer - dan kunnen er allerlei fysieke en mentale ongemakken ontstaan. Een burn-out ligt op de loer.

Om dit te voorkomen, is het belangrijk dat je op tijd ingrijpt. In gesprekken met jouw coach van Fortico kijk je naar welke factoren je kunt aanpassen om minder stress te ervaren. Zo kun je weer met energie, enthousiasme en plezier werken en leven, effectiever functioneren en in plaats van gespannen, ontspannen zijn

Erkend Opleidingsinstituut

 

Fortico biedt naast coaching opleidingen en trainingen in Oplossingsgericht Denken en Werken. Fortico is erkend door het CRKBO. Deze registratie voor post initieel Onderwijs heeft dit ook tot gevolg dat onze opleidingen vrijgesteld zijn van BTW.

Effectief en evidence based

 

Er valt uit veel verschillende vormen van coaching te kiezen. Fortico biedt oplossingsgerichte coaching. Het is een wetenschappelijk bewezen methode die, met een korte doorlooptijd, duurzamere resultaten geeft in tegenstelling tot andere methoden.

CONTACT INFO

M.H. Tromplaan 25

7513 AB Enschede

+316 55 76 69 56

contact@fortico.nl

VOLG ONS

© Fortico.nl. All Rights Reserved