Leven in balans

Je wilt succesvol zijn op je werk, je huishouden op orde houden, voldoende sporten, je sociale contacten onderhouden, er zijn voor je kinderen en je partner en af en toe ook nog tijd voor jezelf overhouden. Maar, de boog kan niet altijd gespannen staan.

Heb jij, net als veel mensen, moeite met het vinden van een goede balans?

Weet jij niet hoe je de chaos onder controle kunt krijgen en je ervoor kunt zorgen dat je niet iedere avond uitgeblust op de bank ploft? Balans is een vaardigheid die de coaches van Fortico je kunnen leren, zodat je de energie, het plezier en de voldoening in je leven terug krijgt.

Erkend Opleidingsinstituut

 

Fortico biedt naast coaching opleidingen en trainingen in Oplossingsgericht Denken en Werken. Fortico is erkend door het CRKBO. Deze registratie voor post initieel Onderwijs heeft dit ook tot gevolg dat onze opleidingen vrijgesteld zijn van BTW.

Effectief en evidence based

 

Er valt uit veel verschillende vormen van coaching te kiezen. Fortico biedt oplossingsgerichte coaching. Het is een wetenschappelijk bewezen methode die, met een korte doorlooptijd, duurzamere resultaten geeft in tegenstelling tot andere methoden.

CONTACT INFO

M.H. Tromplaan 25

7513 AB Enschede

+316 55 76 69 56

contact@fortico.nl

VOLG ONS

© Fortico.nl. All Rights Reserved