Corporate coaching

Als leider weet je als geen ander hoe complex het is om op het juiste moment de juiste vorm van leiding te geven. Je wilt dat jij en de medewerkers doelgericht en gemotiveerd werken aan de bedrijfsdoelstelling zonder zichzelf in een burn out te werken. Als problemen opduiken is het lastig om niet in een probleem-georiënteerde modus te schieten. Je merkt  dat probleemgericht managen tijdrovend is. Productiever is het om het vanuit een ander perspectief te benaderen: vanuit mogelijke oplossingen. Oplossingsgericht managen is snel, krachtig en praktisch. Het omzeilt de probleemanalyse, om zo tot effectieve en snel realiseerbare oplossingen te komen. Het benadrukt de binnen handbereik zijnde krachten en talenten van jouw eigen organisatie en jouw personeel.

 

Corporate coaching is voor leiders die, in de context van de dagelijkse praktijk, het beter willen doen zodat je zelf met minder energie en meer plezier mensen motiveert en ondersteunt in het werk.

 

Onze coachingstrajecten van leiders richten zich op jouw persoonlijke krachten en talenten om zaken nog beter te doen dan je nu doet.

Erkend Opleidingsinstituut

 

Fortico biedt naast coaching opleidingen en trainingen in Oplossingsgericht Denken en Werken. Fortico is erkend door het CRKBO. Deze registratie voor post initieel Onderwijs heeft dit ook tot gevolg dat onze opleidingen vrijgesteld zijn van BTW.

Effectief en evidence based

 

Er valt uit veel verschillende vormen van coaching te kiezen. Fortico biedt oplossingsgerichte coaching. Het is een wetenschappelijk bewezen methode die, met een korte doorlooptijd, duurzamere resultaten geeft in tegenstelling tot andere methoden.

CONTACT INFO

M.H. Tromplaan 25

7513 AB Enschede

+316 55 76 69 56

contact@fortico.nl

VOLG ONS

© Fortico.nl. All Rights Reserved