Burn-out preventie

De vitaliteitscoaching van Fortico is geschikt voor mensen die overspannen zijn, waren of dreigen te worden. Wil jij minder stress ervaren, zonder op lange termijn in te leveren op jouw prestaties? De coaches van Fortico helpen jou om de controle en het overzicht terug te vinden, waardoor jij weer plezier krijgt in je werk. Afhankelijk van je klachten gaan we aan de slag met het vinden van een goede balans tussen inspanning en rust, stress en stressfactoren, jouw krachten en hoe je die in kunt zetten en jouw ambities.

 

Burn-out preventie is een vorm van coaching die ingezet kan worden als het 'mis' dreigt te gaan. Ook hier geldt het motto 'beter voorkomen dan genezen'.

Volgens de laatste meting uit 2016 valt ruim 40 procent van alle meldingen in de categorie psychische beroepsziekte en het aantal blijft toenemen. In 2016 zijn 6.270 meldingen van beroepsziekten geregistreerd in de Nationale Beroepsziekteregistratie. De meeste beroepsziekten komen voor bij mannen en bij werknemers boven de 45. Beroepsziekten leiden in 70 procent van de gevallen tot tijdelijke of blijvende arbeidsongeschiktheid.*

*Bron: Nederlands Centrum voor Beroepsziekten

Erkend Opleidingsinstituut

 

Fortico biedt naast coaching opleidingen en trainingen in Oplossingsgericht Denken en Werken. Fortico is erkend door het CRKBO. Deze registratie voor post initieel Onderwijs heeft dit ook tot gevolg dat onze opleidingen vrijgesteld zijn van BTW.

Effectief en evidence based

 

Er valt uit veel verschillende vormen van coaching te kiezen. Fortico biedt oplossingsgerichte coaching. Het is een wetenschappelijk bewezen methode die, met een korte doorlooptijd, duurzamere resultaten geeft in tegenstelling tot andere methoden.

CONTACT INFO

M.H. Tromplaan 25

7513 AB Enschede

+316 55 76 69 56

contact@fortico.nl

VOLG ONS

© Fortico.nl. All Rights Reserved